VIDEO: Vintersolhvervsbål i Vejby 2019.

Del gerne på de sociale medier

VEJBY: Se vores optagelse fra det hyggelige arrangement “Vintersolhvervsbål” ved idrætspladsen i Vejby, der i år fik lidt ekstra krydderier med på vejen efter en anmeldelse om brand på skolen.

For andet år i træk blev der afviklet Vintersolhvervsbål i Vejby på idrætspladsen mellem idrætshuset og hallen. Og ikke mindst et bål blev tændt op på årets korteste dag på et stykke af marken ved pladsen. Sidste år træk arrangementet ca. 90 mennesker og tilløbet i år var ca. samme antal, der lagde vejen forbi trods en temmelig våd og mørk idrætsplads man skulle igennem for at komme tæt for at nyde den hyggelige stemning.

Efter en velkomst af formanden for idætsforeningen, Niels Jørgen Larsen, blev bålet tændt op, inden sognepræst Ulrik Pilemand overtog ordet, med fællessang og fortælling.

Foto: Bill Petersen Kaae – ©2019 Mediehuset Kattegat

Desværre for Vejby Idrætsforening og Vejby Meninghedsråd, der stod bag arrangementet, så opstod der en tvivl i nabolaget og heraf en anmeldelse om brand på den lokale skole – politi og brandbiler ankom med blå blink som du kan se mere om på vores nyhedsside Kattegat.nu i dette link:

Vi var forbi og optog arrangement der blev afviklet en mørk eftermiddag nemlig lørdag d. 21 december 2019 kl. 17 (heraf den mørke optagelse)

Videoindslag nr. 1 med velkomsten af Niels Jørgen Larsen, formand for Vejby Idrætsforening.

Videoindslag nr. 2 med tændingen af bålet.

Videoindslag nr. 3 med talen af Ulrik Pilemand, sognepræst ved Vejby Kirke.

Fotoserie:

Video/fotos: Bill Petersen Kaae – ©2019 Mediehuset Kattegat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *