VIDEO: “Politisk havbad og saunagus”

Del gerne på de sociale medier

TISVILDELEJE: RV21: “Politisk havbad og saunagus” ved stranden i Tisvildeleje med Venstres spidskandidat til Region Hovedstaden, Martin Geertsen, og den lokale regionskandidat i Gribskov, Carina Bloch Simonsen.

Det blev til en lille tiltrængt pause i den hektiske valgkamp til RV21 i Region Hovedstanden for Venstres spidskandidat Martin Geertsen og den lokale regionskandidat i Gribskov Carina Bloch Simonsen og sammen med en af de lokale byrådskandidater fra Venstre i Gribskov, Pia Mørz tog en tur i det kolde havvand denne søndag formiddag, her et par dage før valget d. 16 november 2021.

Hele 3 ture i bølgerne blå blev det til og krydret op med besøg i den meget varme sauna, som saunamesteren Birger Gus-mester Løfqvist tog sig af undervejs, med forskellige dufte tilsat vandet, der kom på de varme sten i saunaen hos Livredningstjenestens saunabygning ved stranden i Tisvildeleje.

Mediehuset Kattegat var med og du kan herunder se en stemningsvideo fra dagens arrangement, der både bød på noget varmt sauna og koldt havvand.

VIDEO: klip “play” og se stemningsvideoen.

VIDEO: Stemningsvideo fra Politisk havbad og saunagus

Fotos:

Video/fotos: ©2021 Mediehuset Kattegat

(udgivet d. 14 nov. 2021)

One comment

  1. Super fint arrangement og skønne billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *