VIDEO: Tranegård Ismejeri holdt åbningsdag med taler

Del gerne på de sociale medier

LAUGØ: På Tranegården ved Laugø var lørdagen d. 29 maj 2021 en festlig dag, for her kunne Tranegårdens ejer Morten Schultz efter middagstid, sammen med sit is-team åbne det nye ismejeri på den store gård med de mange køer på markerne ved Tranegården i Laugø.

Tranegård Ismejeri blev festlig åbnet med flag, taler af ham selv og kommunens borgmester, klip af rød snor og musik samt glade mennesker, der så frem til, at købe en lækker hjemmelavet is fra Tranegårdens egen isproduktion.

Video med talerne af Morten Schultz og borgmester Anders Gerner Frost:

VIDEO: Klik “play” og se åbningstalerne.

FOTOSERIE: Åbningsdagen for det lokale ismejeri i Laugø træk en del mennesker til, der fik taler, klip af snor samt musik med på vejen og naturligvis mulighed for at købe en hjemmelavet is fra Tranegård Ismejeri.

Fakta:

Morten Schultz har for nylig købt Tranegård i Laugø, hvor han bl.a i dag kunne slå dørene op til en isproduktion med egne køer på markerne omkring Tranegården.

Ismejeriet med salg og undervisning i isproduktion havde iøvrigt ansøgt om økonomisk støtte fra LAG Halsnæs-Gribskov og fik tillige et tilsagn om støtte men har efterfølgende valgt ikke at modtage støtten.

Som ejeren af Tranegården, Morten Schultz, skriver til redaktionen: “Tak for jeres fine artikel om vores nye is mejeri på Tranegaard. Som en lille rettelse kan jeg oplyse at det tildelte LAG-tilskud ikke er modtaget. Årsagen er at vi vurderede at den del af projektet som LAG ville støtte ikke gav mening i forhold til beløbets størrelse“, skriver Morten Schultz i en mail til vores nyhedsside Kattegat.nu.

Herunder kan du læse den tidligere udsendte pressemeddelelse fra LAG Halsnæs-Gribskov.

Video/fotos: Mediehuset Kattegat

(d. 29 maj 2021)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *