VIDEO: Sankt Hans aften i Gilleleje blev en succes for Bakkeselskabet – et familievenlig arrangement som trak folk til i det fine vejr.

Del gerne på de sociale medier

Dette års Sankt Hans arrangement i Gilleleje blev en succes, endda en hyggelig familievenlig en af slagsen som Bakkeselskabet (Selskabet Gilleleje Strandbakker, red.) bestemt godt kan være meget stolte som værter af dette års bålarrangement – Veststranden var fyldt godt op af mennesker og vejret kunne der bestemt ikke klages over.

De, Bakkeselskabet, følte at de måtte springe til som arrangør, da bokseklubben i år ikke så sig i stand til, at forsætte som arrangør af Sankt Hans bålarrangementet, som de ellers har gjort i mange år. De opgav, at gennemføre arrangementet i år og Bakkeselskabet overtog opgaven med meget kort varsel for, at kunne bevar det store arrangement på Veststranden i Gilleleje.

Melder der sig ikke en anden arrangør til næste års Sankt Hans bål, vil Bakkeselskabet nok forsætte og måske nok på et tidspunkt før kl. 21, som Bakkeselskabets formand, Kurt Larsen kunne fortælle til Mediehuset Kattegat.

Velkomsten til Sankt Hans bål og båltalen i Gilleleje.
Båltalen af Jan Ferdinandsen.
Stemningsvideo af tændingen af bålet

Fotoserie:

Gribskov kommunes forhenværende borgmester, Jan Ferdinandsen
holdt dette års båltale på Veststranden i Gilleleje.
Her går der ild i heksen i Gilleleje og “Bloksbjerg” venter forude
på damen på den flyvende kost.
Der blev brugt rigtigt meget dej til snobrød.
Hoppepuden var et stort tilløbsstykke.

Video/fotos: Bill Petersen Kaae, ©2019 Mediehuset Kattegat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *