VIDEO: Rundvisning på byggepladsen til Gilleleje Rensningsanlæg

Del gerne på de sociale medier

GILLELEJE: Onsdag d. 2 december 2020 var pressen indbudt til en rundvisning på byggepladsen til Gilleleje Rensningsanlæg, der for tiden ombygges og gøres meget større for fremover for, at kunne modtage spildevand fra de “små” rensningsanlæg i Gribskov kommune.

Rundvisningen med pressen og gæster på byggepladsen var med Søren Rasmussen fra VAM Entreprenørfirma fra jylland, som guidede de fremmødte rundt den store byggeopgave på det gamle rensningsanlæg bag ved Gilbjergskolen i Gilleleje. Firmaet har iøvrigt igennem de sidste 30 år stået for byggeri af den slags ca. 7 gange før fortalte Søren Rasmussen.

På presseturen deltog bl.a byrådsmedlemmerne Birgit Roswall og Jannich Petersen fra Gribskov Byråd (Jannich Petersen er tillige bestyrelsesformand for Gribvand Spildevand A/S) samt administrerende direktør for Gribvand Spildevand A/S Mette Therkildsen.

Videoindslag fra presse-rundvisningen:

Video 1: Introen med Søren Rasmussen fra VAM Entreprenørfirma og bestyrelsesformand for Gribvand Spildevand A/S, byrådsmedlem Jannich Petersen.

Video 1 – klik play og se indslaget

Video 2: Presse-rundvisningen på byggepladsen.

Video 2 – klik play og se indslaget

Fotoserie:

Video/fotos: Bill Petersen Kaae – ©2020 Mediehuset Kattegat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *