VIDEO: Lokal stand-up båltale og uddelingen af årets ildsjælepris 2023 i Vejby ved Sankt Hans arrangementet

Del gerne på de sociale medier

VEJBY: Sol, hygge, grill, hoppeborg, musik og en stand-up båltale samt ikke mindst uddelingen af årets Ildsjælepris 2023 i Vejby stod på programmet foran idrætshuset i Vejby, da man i år havde valgt ikke at tænde bål.

Fredag aften var der Sankt Hans arrangement på idrætspladsen i Vejby, i år lidt anderledes pga. den solrige periode havde man nemlig valgt ikke at tænde et bål samt at rykke afholdelsen ned foran idrætshuset. Men ellers var alt som det plejer at være med en uddeling af årets Ildsjælepris i Vejby, en båltale, grill og ellers hygge sig med venner og dem man kender i byen.

Formanden for Vejby Idrætsforeningen, Niels Jørgen Larsen bød alle velkommen og kunne fortælle om aftens program med bl.a at BBKeepers indtog “scenen” foran klubhuset med en 1 times koncert og at LM havde opstillet en hoppeborg på pladsen.

Under arrangementet kunne de fremmødte synge med på musikalsk underholdning med Mads Wedderkopp. Formanden for Vejby Lokalråd, Erik Malling Sørensen, stod for at fortælle, hvem man i år havde valgt til Ildsjæleprisen 2023 i Vejby. Valget faldt på de 5 personer bag Vejby Oktoberfest, som sidste efterår for første gang blev afholdt i Vejby Hallen med bragende succes.

De 5 er Anita, Jakob, Rasmus, Johnny og Tim. Dog havde kun Johnny og Tim mulighed for at møde op til overrækkelsen.

Tim og Johnny (th) fra Vejby Oktoberfest (foto: Mediehuset Kattegat)

En lidt anderledes Sankt Hans båltale med et stand-up tema med jokes var på programmet. Båltaleren i år var nemlig den lokale stand-up Paul Johnstone. Paul er tillige formand for Vejby Fitness klubben.

Paul Johnstone (foto: Mediehuset Kattegat)

Mediehuset Kattegat var med og du kan herunder se videoklip fra arrangementet

Videoklip

Årets Ildsjælepris 2023 i Vejby blev uddelt af Erik Malling Sørensen – klik play og se overrækkelsen

Video/fotos: ©2023 Mediehuset Kattegat
(udgivet d. 24 juni 2023)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *