VIDEO: Løb langs kysten fra Hundested og til Helsingør.

Del gerne på de sociale medier

SE HELE 21 VIDEOER FRA ULTRACUPPEN NORDKYSTEN.

Måske du lørdag formiddag d. 11 august 2018 var forbi de lokale strande i vores område og så en hel del der løb langs vandkanten, det var løbet “Ultracuppen Nordkysten” der blev afviklet og som nok skulle kunne give sved på panden og trætte bentøj for de fleste.
Et løb på 61 km fra Hundested og til Helsingør, og løberuten var primær langs vandkanten eller som løbsledelsen skriver om ruten:

Den flotte tur langs Sjællands nordkyst i mellem Hundested og Helsingør. Undervejs på de 61 km. passerer man Knud Rasmussens hus ved Spodsbjerg fyr, det gamle ishus i Liseleje, det nedlagte skydeterræn i Melby Overdrev, Troldeskoven i Tisvilde Hegn, Tisvildeleje, Nakkehoved Fyr, Gilleleje, Dronning Mølle og Hornbæk. Underlaget er super afvekslende med gamle hjulspor, små lækre stier, grusbelagt cykelsti, strand i alle afskygninger (små og store sten) og kun 1350 meter asfalt“.

Tv Kattegat var forbi med videokameraet ved Rågeleje og også ved havnen i Gilleleje og vil indenfor et par dage have redigeret en del videoindslag fra de 2 steder på den lange løbsrute.

Her er lidt fotos af nogle af de seje deltagere samt 15 “løbevideo” fra stranden ved Rågeleje og 6 “løbevideoer fra havnen i Gilleleje  

Fra løbernes tur forbi stranden i Rågeleje: 

Fra løbernes tur forbi havnen i Gilleleje: 

Video/fotos af Bill Petersen Kaae – Mediehuset Kattegat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *