VIDEO: Juletræet blev tændt i Rågeleje

Del gerne på de sociale medier

RÅGELEJE: En ny tradition har taget sin begyndelse i Rågeleje, nemlig juletræstænding i den lille hyggelig by ved Kattegats kyst. Rågeleje Erhvervsforening inviterer iøvrigt til julehygge i lejet hver lørdag i advent mellem kl. 16.00 og 17.30.

Stifteren af den nye Rågeleje Erhvervsforening, Per Christensen, kunne med glæde tage den lange nissehue på hovedet og byde de fremmødte velkommen til tændingen af juletræet, der er opsat på den lille grønne plet overfor, den velkendte store p-plads i Rågeleje.

Udover at juletræet, der var sponseret af MD-Byg, blev tændt stod den nye lokale købmand Michael fra Min Købmand klar med en lille pose godter til børn og barnlige sjæle. På Søstjernen sælgte de to lokale restauranter El Meson Canario og Søstjernen kaffe/te/chokolade og æbleskiver. That Fabulous Feeling tilbød muligheden for en gratis prøve på lydbad (singing bowls) i yogastudiet. Bag yogastudiet kunne man kigge forbi Rågeleje Glaspusteri. Charlotte Sørensen stod klar med salg af julepynt og juletræer.

Rågeleje Erhvervsforening inviterer iøvrigt til julehygge i lejet hver lørdag i advent mellem kl. 16.00 og 17.30.

Video: Per Christensen sagde et par ord inden juletræet i Rågeleje blev tændt.

Video/fotos: ©2021 Mediehuset Kattegat

Video: Bill Petersen Kaae

(udgivet d. 28 nov. 2021)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *