VIDEO: Informationsmøde om Tinghuset – det nye kultur- og foreningshus i Helsinge

Del gerne på de sociale medier

Helsinge: Mandag d. 2 maj 2022 kunne Gribskov Kommune byde velkommen til et informationsmøde om Tinghuset i Helsinge. Det nye kultur- og foreningshus i Helsinge, som efter en ombygning næste år efter planen skal kunne indvies i 2024.

Med informationsmødet var det meningen, at kommunen kunne give de fremmødte en inspiration og gode ideer fra andre lignende projekter om hvordan man bedst skaber et hus, som indbyder til nye fællesskaber.

På informationsmødet var, der en mulighed for, at se den del af Tinghuset, der er i spil og få inspiration til anvendelsen af huset.

Tinghuset i Helsinge har gennem tiden bl.a været retsbygning, rådhus og er nu nærpolitistation siden d. 1 november 2021. Nordsjællands Politi benytter ikke hele Tinghuset, hvorfor det i budgetaftalen 2022-2025 blev besluttet, at den resterende del af Tinghuset skal anvendes til et nyt kultur- og foreningshus i Helsinge for aktiviteter, inden for folkeoplysningslovens område.

Mediehuset Kattegat var med og du kan herunder se vores optagelser af talen af udvalgsformand Pia Foght og af Kristina Würtz Poulsen fra Gribskov Kommune

Videoklip: Talen af byrådsmedlem Pia Foght, udvalgsformand for “Kultur, Idræt og Forebyggelse” i Gribskov Kommune til informationsmødet om Tinghuset i Helsinge.

Videoklip: Kristina Würtz Poulsen, Gribskov Kommune, fortæller om programmet til informationsmødet om Tinghuset i Helsinge, om Tinghuset samt inspiration fra 3 andre foreningshuse i Danmark.

Videoklip: Kristina Würtz Poulsen, Gribskov Kommune, fortæller mere om grundtanken bag det kommende kultur- og foreningshus i Helsinge.

(udgivet d. 6 maj 2022)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *