VIDEO: Hanne Jensen blev udnævnt til Årets Tisvildeborger 2023 under Tisvildeleje går i fisk

Del gerne på de sociale medier

Tisvildeleje: Lørdag d. 10 juni 2023 blev “Tisvildeleje går i fisk 2023” afviklet på Stejlepladsen i Tisvildeleje og herunder blev Årets Tisvildeborger udnævnt af Tisvilde Lokalråd.

Vejret var der bestemt ikke noget at klages over og hvorfor skulle man også det, når det årlige arrangement “Tisvildeleje går i fisk” afvikles på Stejlepladsen i Tisvildeleje, hvor man fejre Tisvildeleje’s oprindelse og sommerens er her, frisk fisk, Tisvilde kunst, Tisvilde borgeren 2023, Skt. Helene Skoles musik, lokal live musik, kage, kaffe, øl og naturligvis kærlighed til havet. 

Årets Kunstner med plakat blev afsløret og i år blev det Hanne Svanberg, der efter afsløringen kunne sætte sig i stolen og lade købere af plakaten få kunstnerens underskrift med på det lokale motiv på hendes værk.

Et andet af indslagene er udnævnelsen af Årets Tisvildeborger ved Tisvilde Lokalråd. Formanden for Tisvilde Lokalråd, Claus Sabroe, kunne over middagstid gå til mikrofonen og løfte sjøret for hvem man i lokalrådet havde valgt at gøre til Årets Tisvildeborger 2023 – Valget faldt i år på Hanne Jensen.

Mediehuset Kattegat var med til arrangementet og du kan herunder se udnævnelsen af Årets Tisvildeborger 2023.

VIDEOKLIP: Årets Tisvildeborger 2023

Video/fotos: ©2023 Mediehuset Kattegat

(udgivet d. 10 juni 2023)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *