VIDEO: Grøn Lørdag 2024 i Gilleleje

Del gerne på de sociale medier

GILLELEJE: Lørdag formiddag d. 25 maj 2024 kl. 10.00 kunne byrådsmedlem og udvalgsformand for KTM i Gribskov kommune, Brian Lyck Jørgensen byde velkommen til “Grøn Lørdag 2024” i Gilleleje.

Gribskov Kommunes grønne foreninger bød på et hav af natur- og friluftsaktiviteter på Øststranden og på den grønne plet, nær Gilleleje Havns Øststrand.

Fotoserie

Grøn Lørdag

Grøn Lørdag har i mange år været et samlingspunkt i maj måned, hvor glæden ved vandet og livet omkring hav og strand dyrkes.

Med Grøn Lørdag foldes mulighederne for vilde naturoplevelser ud for Gribskovs borgere, besøgende og turister – og de grønne foreninger og lokale erhvervsdrivende får mulighed for at vise, hvad de kan tilbyde.

Programmet bød på masser af aktiviteter for både børn og voksne. Man kunne blandt andet klappe ponyer og lam, komme tæt på bier, solen og fugle, nærstudere livet i vandet, smage på dyrevildt, bage snobrød, binde knop, snitte og meget mere.

“Grøn Lørdag” er en tilbagevendende begivenhed fra 2015 og er afslutningen på “Grøn Uge” i Gribskov.

Mediehuset Kattegat var en tur forbi ved åbningen i lørdags med et videokamera.

VIDEOKLIP

Udvalsformand Brian Lyck Jørgensens velkomsttale

Anni Dalgas fra Gribskov Kommune fortalte om arrangementet

Stemningsvideo

Video/fotos: ©2024 Mediehuset Kattegat

Fakta om “Grøn Uge i Gribskov”

Grøn Uge blev skydes i gang i år mandag d. 13. maj 2024 kl. 09.15 i Valby Hegn.

Læs mere: gribskov.dk/grønuge

Om Grøn Lørdag

Grøn Lørdag foregik lørdag den 25. maj kl. 10-14 på Gilleleje Havns Øststrand. Dagen blev sat i gang med en velkomsttale af Brian Lyck Jørgensen, udvalgsformand for “Klima, Teknik og Miljø” i Gribskov Kommune.

(udgivet d. 26 maj 2024)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *