VIDEO: Gribskovs nye legeplads i Gilleleje blev åbnet med stor succes.

Del gerne på de sociale medier

DET BLEV STORT !!! 

Indvielsen af Gribskovs helt nye legeplads ved havnen i Gilleleje blev en mega stor succes med over 200 glade børn der lagde vejen forbi.

Stemningsvideo:

Det er medlemmer af Gilleleje Travaljeforening der kom med ideen og kræfter til den store indsamling for, at projektet kunne blive til virkelighed, og iøvrigt støttet af LAG midler, Gribskov kommune og ikke mindst støtte fra erhvervslivet og private der har været med til, at indsamle de over 300.000 kr. som den nye legeplads har kostet.

Danseopvisning ved Jacquelines Danseskole og TeenDance fra Gilleleje Gymnastikforening :

Helsingør Pigegarde gik gennem byen og spillede

NB!! (Stemningsvideo fra indvielsen kommer i løbet af søndagen når vi har redigeret færdig)

Indvielsen lørdag formiddag d. 21 april 2018 trak mildt sagt fylde huse med over 200 børn, der i det solrige forårsvejr og efter åbningsord og med klip af den røde snor ved byrådsmedlem Mikkel Andersen og formanden for Gilleleje Havnelaug Per Klug, kunne børnene hygge og boltre sig på den helt nye legeplads ved havnen.

Flere dansehold fra Jacquelines Danseskole gav opvisning på pladsen – her er 2 seje dansepiger:

Ved åbningen var tillige folketingsmedlem Christine Antorini tilstede sammen med byrådsmedlem og 1. viceborgmester Bo Jul Nielsen og  formanden for Socialdemokratiet (øst afd.) Carsten Eriksson.

Jo det blev en mega stor succes som folkene bag ved nok ikke helt ærligt ikke havde regnet med. Mediehuset i Vejby var med til indvielsen og vi fik udover en del videooptagelser med hjem også en snak med Klaus Rubin og Mikkel Andersen fra Gilleleje Travaljeforening som du kan se her:

Fotoserie:

  

Video/foto af Bill Petersen Kaae – Mediehuset i Vejby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *