VIDEO: Gribskovmesterskabet 2023 i Street Soccer blev fløjtet igang af borgmesteren

Del gerne på de sociale medier

Græsted: Fredag d. 16 juni 2023 kunne Gribskov Kommune indbyde til et Gribskovmesterskab i Street Soccer på multibanen i Græsted og borgmester Bent Hansen var forbi for at holde en kort tale og ikke mindst for at fløjte mesterskabet igang. Det var SSP i Gribskov der har taget initiativet til afholdelse af mesterskabet i Street Soccer blandt kommunens unge, i et samarbejde med DGI Nordsjælland.

Smilet var stort hos SSP medarbejder Mustapha Saleh, da Mediehuset Kattegat ankom med et videokamera. Man havde glæde sig til dagen og arrangementet i Græsted, der var lavet i samarbejde med DGI Nordsjælland og valget på multibanen i Græsted var for, at være sådan lidt geografisk i midten af Helsinge og Gilleleje, fortalte Mustapha.

SSP Gribskov håber, at arrangementet vil skabe fællesskab og kammeratskab blandt Gribskovs unge – og vække interessen for at udfolde talentet for tricks og scoringer på Street Soccer-banen.

Gribskov Kommunes Ungdomsklubber, Ungdomshuse samt Ungeindsatsen var stillet op med hold, og lokale sponsorer havde sikret præmier og forfriskninger på dagen.

VIDEOKLIP

Du kan herunder se borgmesterens tale samt en lille stemningsvideo fra arrangementet

VIDEO: Borgmesterens tale
VIDEO: Kort stemningsvideo

Fotoserie

Video/fotos: ©2023 Mediehuset Kattegat

(udgivet d. 17 juni 2023)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *