VIDEO: Gribskov kommunes Naturpris 2023 uddelt til Rie Esper Larsen

Del gerne på de sociale medier

Helsinge: Natursuperhelte i rampelyset –onsdag aften d. 11 oktober 2023 blev Gribskov kommunes Naturpris 2023 uddelt i byrådssalen. Prismodtager var Rie Esper Larsen, der sammen med æren fik en buket blomster, et diplom og ikke mindst 10.000 kr. til forsat virke med at bekæmpe den invasive plante rynket rose / hybenrose (Rosa rugosa) ved Smidstrup Strands overdrev.

KTMs næstformand Morten Dahlberg, prismodtager Rie Esper Larsen og udvalgsformand Brian Lyck Jørgensen (th.) (Foto: Mediehuset Kattegat)

KTMs næstformand Morten Dahlberg, prismodtager Rie Esper Larsen og udvalgsformand Brian Lyck Jørgensen (th.)

Rie Esper Larsens bidrag medvirker til, at beskytte vores lokale flora og fauna samt til at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores Grønne Gribskov.

Prisen blev uddelt i byrådssalen på rådhuset i går ved formandskabet for Klima, Teknik og Miljø, som bl.a. fremhævede, at Rie har haft en klar mission og en hands-on aktivitet, som hun har været dygtig til at skabe opbakning omkring.

Rie Esper Larsen fik dette års pris for at tage initiativ til at bekæmpe den udbredte invasive plante rynket rose eller hybenrose, som den også kaldes (Rosa rugosa) fra et større område på Smidstrup Strands overdrev og for at engagere frivillige i den praktiske naturpleje, som der står på det tildelte diplom.

Udvalgsformanden fortalte i hans tale at Rie og de frivillige har fået ryddet et område svarende til en fodboldsbane.

VIDEOKLIP

Udvalgsformand Brian Lyck Jørgensen holdt en tale for prismodtageren
Takketale af prismodtager Rie Esper Larsen
Overrækkelsen af Naturprisen 2023 ved Morten Dahlberg

Video/fotos: ©2023 Mediehuset Kattegat

(udgivet d. 12 okt. 2023)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *