VIDEO: Bouldervæg indviet i Vejby

Del gerne på de sociale medier

VEJBY: Lørdag d. 19 marts 2022 bød ikke bare et rigtigt fint solskinsvejr med tillige på flere markeringere i Vejby ved idrætspladsen, bl.a indvielsen af den nye bouldervæg.

Torsdag i denne uge havde selve idrætsforeningen 134 år på bagen, Et 25 års jubilæum på formandsposten for Niels Jørgen Larsen har desværre måttes rykkes til nu pga. covid-19, Niels Jørgen Larsen overtog formandsposten tilbage i august 1995. Den nye kunstgræsbane kunne officielt indviet af borgmester Bent Hansen. Sidste markering i dag var indvielsen af den nye bouldervæg på græsstykket mellem idrætshuset og Vejby Hallen.

Vi var med og vil senere bringe flere videoklip fra dagens arrangement !!

Det var bestyrelsesmedlem i idrætsforeningen Martin Colding Eriksen, der ved middagstid kunne holde tale og stå for indvielsen af den nye klatrevæg i Vejby. Bagefter tog han en tur op i toppen af den nye klatrevæg.

Den nye Bouldervæg har været godt 3 år undervejs fra første tanke til det færdige projekt stod klar og kunne indvies i dag. Nordea Fonden og Nykredits fond har støttet med ca. 336.000 kr.

Blandt de fremmødte var byrådsmedlem og udvalgsformand Pia Foght, der sagde ja til en klatretur for et godt pressefoto til Mediehuset Kattegat.

VIDEOKLIP:

Video/fotos: Mediehuset Kattegat ©2022

(udgivet d. 19 mar. 2022)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *