VIDEO: 25 års jubilæum for Vejby-Tisvilde Fodbold blev fejret med reception og taler

Del gerne på de sociale medier

VEJBY: Lørdag d. 25 februar 2023 stod i lokalfodboldens tegn i Vejby. Her kunne man nemlig fejre 25 års fodboldssammenhold mellem de to tidligere gamle arvefjender fra Vejby og Tisvilde. 25 års jubilæet for den stiftende generalforsamling tilbage i 1998, helt præcis d. 19 februar, blev fejret med en reception med tale af blandt andet borgmester Bent Hansen samt fagudvalgsformand Pia Foght.

Formanden for Vejby Idrætsforening Niels Jørgen Larsen sagde bl.a i sin tale til de mange fremmødte i det lokale idrætshus i Vejby, at “i 1998 åbnede Storebæltsbroen og man må nok kalde det for et beskedent ingeniørarbejde i forhold til det, at bygge bro imellem Tisvilde og Vejby“. Men man må nok sige, nu her efter “25 års fornuftsægteskab”, at missionen må sige, at være lykkes. Idrætshuset i Vejby var fyldt godt op af gæster til dagens fodboldsreception.

Fotoserie

Gribskov Kommunes borgmester Bent Hansen var sammen med fagudvalgsformanden Pia Foght forbi for at hylde VTF og det samme var en repræsentant for Vejby Oktoberfest, Jakob Mygind, der havde en check med på 5.000 kr. til VTFs ungdomsafdeling i dagens anledning.

Mediehuset Kattegat var med til receptionen i det lokale idrætshus i Vejby og du kan se videoklip af talerne herunder:

VIDEOKLIP

Video/foto: ©2023 Mediehuset Kattegat

(udgivet d. 26 feb. 2023)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *