VIDEO: 10 både deltog i Slidskeræs 2023

Del gerne på de sociale medier

GILLELEJE: Publikum manglede der bestemt ikke langs havnekajen i Gilleleje til dette års udgave af Slidskeræs i havnebassinet i Gilleleje Havn, der blev afviklet fredag eftermiddag d. 21 juli 2023.

10 både deltog i løjerne om at komme hurtigt ned af slidsken og ro tværs over havnebassinet og ramme klokken på den hurtigste tid og det hele tilsat en frisk omgang speakerstemme til at styrer slagets gang med højt humør, i form af komikeren Troels Messmann, så er opskriften hjemme på en succes.

Flotte præmier på højkant til flotteste båd, den hurtigste og også til den dårligste, som årets flop. Præmierne på henholdsvis 10.000 kr. 3.000 kr. og 1.000 kr. – se hvem der vandt i videoen “Præmieoverrækkelsen”.

Alle de mange fremmødte tænkte sikkert på om der nu var bid – Kort sagt faldt en deltager i vandet eller en båd kæntret med mandskabet ombord – og igen i år var der valuta for skillingerne, ikke mindst for den sidste deltagende båd, der måtte svømme godt til, for at komme i mål med deres både.

Mediehuset Kattegat var med ved slidskerampen og du kan se vores videooptagelser herunder.

VIDEOKLIP

Video/fotos: ©2023 Mediehuset Kattegat
(udgivet d. 22 juli 2023)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *