VIDEO: Cykelrickshaw til beboere på Plejecenter Trongården.

Del gerne på de sociale medier

Vejby: Taler og klip af den røde snor ved indvielsen for cykelrickshaw til Plejecenter Trongårdens beboere – se vores videoer fra arrangementet.

Fredag d. 22 februar 2019 var der indvielse af den anden cykelrickshaw, som Gribskov kommune, i efteråret 2018, har bevilgede penge til, denne gang var det Plejecenter Trongården i Vejby, der stolt kunne glæde sine beboere med den anden indkøbte cykelrickshaw i kommunen, Første cykelrickshaw blev 26 januar 2019 leveret til Plejecenter Skovsminde i Græsted.

Indvielsen fandt sted fredag d. 22. Februar 2019 kl. 14.00 og formanden for Forebyggelse- og Idræts-udvalget i Gribskov kommune, Trine Egetved-Sørensen kunne efter en kort velkomst sige et par ord og derefter klippe den røde snor for indvielsen af de smart “Triobike Taxi” med plads til 2 personer samt naturligvis en “cykelpilot” til at træde an på pedalerne, som du kan se i vores optagelser herunder.

Video 1 – Bettina Bach Offendal:


Bettina Bach Offendal byder på Plejecenter Trongårdens vegne velkommen til indvielsen af cykelrickshaw på Plejecenter Trongården.

Video 2 – Trine Egetved-Sørensen:


Byrådsmedlem (C) og udvalgsformand, Trine Egetved-Sørensen holder tale og klipper den røde snor for indvielsen.

Video 3 – Søren Steffensen:


Cykelpilot Søren Steffensen, fra Cykling Uden Alder, sagde et par ord og viste en kort video om projektet start for 6 år siden:

Video 4 – Stemningsvideo:

Stemningsvideo – Prøvetur på en cykelrickshaw ved Plejecenter Trongården.

Video/fotos af Bill Petersen Kaae – © 2019 Mediehuset Kattegat

Bettina Bach Offendal
Trine Egetved-Sørensen
Søren Steffensen
Udvalgsformanden træder an som en cykelpilot
“2 glade gutter på cykeleventyr under det varme tæppe
og med et vink til videokameraet”

Fakta om cykelrickshaw og cykelpiloterne:

Der er foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter. Vi får behov for flere, når de næste cykler leveres. Vi regner med at kunne levere den næste cykel til Bakkebo i Gilleleje. Den er finansieret af Tømmerhandler Johs. Fogs Fond. Vi har søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler står der i pressemeddelelsen til dagens indvielse på Trongården.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *